Hoe smaakt Heets sienna?

Hoe smaakt Heets sienna?

Waarschijnlijk heb je jaren gerookt, maar heb je ooit besloten om te stoppen. Zoals bij zovelen is dit niet zonder slag of stoot gegaan. Cold turkey gaan bleek niets voor jou te zijn en ook het inmiddels traditionele vapen geeft je niet de voldoening van een klassieke sigaret. Zou het kunnen zijn dat je niet alleen nicotine mist, maar ook de smaak en de geur van lekkere tabak? Philip Morris is hierop ingesprongen. Na een researchperiode van zeker twintig jaar kwam het bedrijf op de markt met het Iqos-systeem. Iqos is uniek en niet geheel te vergelijken met dampen. Iqos is het enige product op de Nederlandse markt dat echte tabak verwarmt. Let op, verwarmt en dus niet verbrandt. Dat maakt het verschil. Je krijgt nog steeds het aroma van tabak en de nicotine, maar je lichaam wordt niet geconfronteerd met schadelijke verbrandingsstoffen als teer en koolmonoxide.

Hoe werkt het systeem van Iqos Heets?

In een klassieke elektronische sigaret verwarmt een verwarmingsspiraal de e-liquid. De damp die dit oplevert, inhaleer je. Iqos Heets werkt iets anders. Daar is het geen vloeistof, maar topkwaliteit tabak dat verwarmd wordt. Door het verwarmingsproces geeft het tabak zijn nicotine, zijn geur en zijn smaakstoffen af. Jij inhaleert dit door een filter, net als bij een gewone sigaret. Wat je nodig hebt is een Iqos verwarmingselement en losse tabaksticks, Deze tabaksticks kun je in verschillende smaken bestellen. Denk daarbij niet aan de vruchten- of kruidensmaakjes van e-liquids, maar aan de smaak van pure tabakblends, eventueel aangevuld met menthol. Heets sienna is een van de populaire Heets-smaken. Het staat bekend als een rijke tabaksmaak, die je zeker weet te bekoren.

Wat karakteriseert de smaak van Heets sienna?

Goede tabak heeft net als goede wijn veel verschillende smaakstoffen die met elkaar moeten harmoniëren. Als je de tijd neemt om van Heets sienna te genieten, proef je veel subtiliteit, aangename houttonen en een goed gebalanceerde blend van tabaksmaken. Doe je ogen dicht en laat de smaken op je inwerken. Je gaat vanzelf tot rust komen en daarom is Heets sienna zeer geschikt om jezelf te trakteren na een goede maaltijd. Wil je na inspannend en geconcentreerd werk even een rustmoment, om vervolgens weer verder te kunnen, gun je jezelf een pauze waarin je van Heets sienna geniet. Wellicht word je er ook productiever door.

Heets sienna online bestellen

Heets sienna tabaksticks bestel je eenvoudig online. Heb je nog geen ervaring met het Iqos-systeem, dan is het slim om een starterset aan te schaffen en vervolgens de kiezen voor de tabaksmaak die het beste bij je past. Naast Heets sienna heeft de Iqos-collectie ook andere smaken, van heel subtiel tot krachtig en robuust. Liefhebbers van mentholsigaretten vinden bij Damp-e.nl ook verschillende mentholvarianten, van een lichte tot een intense mentholsmaak. Als je veel gebruik maakt van je Iqos-apparaat, is het wel zaak om het goed te reinigen. Daarvoor bestel je Iqos schoonmaakborstels en schoonmaakstaafjes. Om je Heets sienna smaaksensatie een ander karakter te geven, kun je ook een clickballetje aan je tabakstick toevoegen. Deze clickballetjes zijn in veel diverse smaken te bestellen.