E-Smoker online kopen

e-smoker online kopen

Advies voor beginners en ervaren vaporizers die een e-smoker online willen kopen

Je wilt stoppen met roken en je wilt vertrouwen op de elektronische sigaretten om je te helpen? Het is inderdaad een goed idee, want deze methode heeft haar doeltreffendheid al bewezen. Als beginner moet je eerst het apparaat vinden dat past bij je behoeften, je gewoontes en je budget.

Wat is een e-smoker

Het is een elektronisch apparaat dat is ontworpen om zo getrouw mogelijk alle sensaties te reproduceren die worden gevoeld door een roker die een klassieke sigaret rookt. Er is echter een belangrijk verschil tussen deze twee producten. De e-sigaret werkt niet dankzij de verbranding van tabak, wat schadelijk is voor de gezondheid van de roker. Dit wordt vervangen door het verdampen van een e-vloeistof, wel of niet met nicotine.

Hoewel er veel modellen van e-smokers op de markt zijn, worden de meeste op dezelfde manier vervaardigd. Ze hebben een “clearomizer” in het bovenste deel van het apparaat. Het herbergt de elementen die nodig zijn voor de goede werking van de e-sigaret, zoals de weerstand, de druppelpunt en de tank die ontworpen is om de beroemde e-vloeistof te ontvangen. Dit apparaat is gebaseerd op een eenvoudige handeling, namelijk het omzetten van e-vloeistof in stoom door de warmte die door een weerstand wordt geproduceerd. Het zal dan deze stoom zijn die door de-e-smoker wordt ingeademd.

Je wilt je kennis over de e-sigaret en het domein van de stoom in het algemeen verdiepen voordat je een e-smoker online koopt? Daarom is het belangrijk het belangrijk dat je de verschillende types kent en weet hoe je ze moet gebruiken.

Verschillende soorten e-smokers

Als beginner ben je je er misschien nog niet van bewust dat er eigenlijk verschillende soorten e-sigaretten zijn. Elk van hen zal overeenkomen met een specifiek gebruik en een bepaald niveau van vape. Je hebt waarschijnlijk al begrepen dat veel van hen niet aan te bevelen zijn voor beginners.

Het meest populaire model is zeker het buisformaat. Praktisch, discreet en gemakkelijk te gebruiken, is het in de eerste plaats bedoeld voor minder ervaren gebruikers, maar spreekt toch de meer gevorderde gebruikers aan. Je vindt er ook modellen van het type "box". Ze zijn rechthoekiger van vorm, zijn krachtiger en bieden een veel grotere autonomie dan de buismodellen. Je zult ook een breder scala aan instellingen tot je beschikking hebben. De laatste jaren zijn de modellen van het type "pod" steeds populairder geworden. Als je eenmaal meer ervaring hebt opgedaan in het stomen, kan het zijn dat je geïnteresseerd bent in modificeerbare of "mod"-modellen. Sommige van deze apparaten bieden een onovertroffen vermogen en bevatten zelfs software!

De belangrijkste selectiecriteria

Je zult al begrepen hebben dat het uiterlijk of het formaat niet voldoende zijn om te bepalen welke e-smoker je online wilt kopen. Je moet ook uitkijken naar de andere functies zoals de kracht van het apparaat. Het staat voor de hoeveelheid stoom die tijdens de verbranding wordt geproduceerd. Het is inderdaad belangrijk om het juiste regime te vinden om je stoomervaring aangenaam te maken. Voormalige zware rokers kiezen voor minimaal 40 watt vermogen.

Het tweede criterium dat je keuze moet leiden is de autonomie van het apparaat. Als je voelt dat je je e-smoker e-sigaret te vaak moet opladen, zal de batterij snel kapot gaan. Om dit te voorkomen, kijk eens naar de modellen met krachtige batterijen of, beter nog, met speciale accu's. Let ook op het type inhalatie dat door je e-smoker wordt veroorzaakt. Beginners wordt daarom geadviseerd om indirecte inhalatie te gebruiken. Het lijkt sterk op dat van een sigaret. Daarom zal het gebruik van de e-smoker intuïtiever lijken. Directe inademing is geschikt voor krachtige e-sigaretten, die in staat zijn om maximale stoom te produceren. Het is dus in de eerste plaats gericht op de meest ervarenen.

De grootste fout die beginners maken

Het is niet ongewoon om beginnende vaporizers tegen te komen die beweren dat het best is om vloeistoffen met zo weinig mogelijk nicotine te verdampen. Dit is een ernstige fout. Het is inderdaad nicotine dat je verslaving aan tabak met zich meebrengt. In een context van ontwenning kun je je voorstellen hoe moeilijk het is om de inname van nicotine, waaraan je lichaam gewend is geraakt, van de ene op de andere dag te stoppen. Als je dat doet, zul je voortdurend verdampen terwijl je een verlangen voelt naar nicotine. Je valt dan terug op het roken, het is onvermijdelijk! Begin liever met een e-vloeistof die een goede hoeveelheid nicotine bevat, ook al betekent dit een geleidelijke verlaging van de dosering in de loop van de volgende dagen en weken.

Zie ook: stadionfakkels